2013-03-05 09:39:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - fogja vissza magát!

Napi horoszkóp március 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma elöntik önt a teendők. A munkahelyén éppen úgy hegyekben áll a munka, és még az otthonában is váratlan megoldandó problémák sokasága várja. Mintha minden egyszerre romolna el. Próbálja meg már előre elhárítani a hibát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Elégedetlen a partnerével, de ez csak akkor, és annyiban jogos, ha képes és meg is beszéli vele az elégedetlensége okát. Ha mindenki csak a saját fejében beszélget, azzal aligha születik meg a várt egyetértés. Pláne harmónia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha eddig munka nélkül volt, akkor ma sikeresen pályázhat meg egy állást. Ha van már munkája, akkor pedig alkalma nyílhat bővíteni a lehetőségeit. Ehhez azonban nyitott szemmel, füllel kell járnia. Ne tétlenkedjen tovább!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne engedje, hogy bárki is felbosszantsa önt a mai napon. Talán épp az a célja az illetőnek, hogy kizökkentse önt, és ezzel hozza kompromittáló helyzetbe. Lásson át a szitán, és fordítsa a provokáló ellen a saját eszközeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Anyagi helyzete ma elkeserítően hat önre. Be kell azonban látnia, hogy jelenlegi helyzetének ön legalább annyira oka, nem csak a külső körülmények. Bölcsebb lett volna, ha csak addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér. Sose késő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon valami különösen foglalkoztatja. Valamilyen lehetőség felkeltette a fantáziáját, és egész nap ezen rágódik. Valóban, még döntenie korai, de másokkal is konzultálhat az ötletéről. Lehet benne valami.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szokott módon kezdődik a napja, de valamilyen hír kizökkenti fásultságából. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hall, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életében.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kicsit fogja vissza magát! Nem oldhat meg mindig minden problémát ön a családjában. Ezzel látszólag jót tesz velük, valójában azonban nem engedi kibontakozni őket. Különösen a gyerekeit kellene több önállóságra nevelnie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Könnyen ébred, a napot sem feledi el szépen köszönteni, ezzel a lelkét máris jóra, szépre hangolja már a nap kezdetén. Valóban, mintha valami felsőbb lény szállná meg, a mai napon szárnyal, repül a lelke. Ragadjon magával mást is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon legyen óvatosabb a közlekedésben! Még ha sétál is, akkor is jobban nézzen a lába alá! Egy botlás esélyes lehet, de persze nem csak fizikai értelemben. Ezért azt is nézze meg, hogy kibe kapaszkodik, ha netán dőlne.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem minden a szépség: szeretne meghódítani valakit, de ezt a puszta külcsínnel ma aligha érheti el. Persze a puszta belbecs is kevés. Valahogy a kettő ötvözetét kell ma megtalálnia. A legjobb, ha vállalja önmagát. Nem fog csalódni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma fáradtabbnak érezheti magát. Ha teheti, maradjon inkább otthon, ágyban, ha nem, akkor próbálkozzon immunerősítő, állapotjavító szerekkel. A gyógyszerekkel még várjon, de a vitaminok, és a gyógyteák ajánlottak.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: